Колега да не би някой да се е пробвал да я разбие щом трудно си вкарал ключа и да е счупил нещо? Предлагам ти да се обадиш на Бобо да ти я погледне.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Заключването ми не работи, help!
Collapse
X
-
Това се случва честичко когато е студено особено при боксерите-те са по-стари и на мен като ми направи така/рядко но факт/ и си заключвам с ключа-просто си оправете ключалкитеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Видях причинатанякой кретен е вкарвал нещо и ми е изкривил ключалката ... на дневна светлина се видя, направо ламарината около нея е огъната ... ключа не влиза докрай. Мамка им и мръсни копеленца ... ей как ме е яд понякога на тази скапана държава!
Единствения начин да я заключвам в момента е да щракна от шофьорската врата да заключа отвътре, след това да изляза от задната и да цъкна алармата
Много скапана работа. Според вас нова ключалка може ли да се направи със същия ключ да работи ? или и ключа сменям ? Скъпи ли са ? и заслужава ли си да ходя до БулИнс или не си струва?Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Заведи щета и после бегай на Семинарията при ключарите те си значт работата,много са добриFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryЗаведи щета и после бегай на Семинарията при ключарите те си значт работата,много са добриАлфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
офф: колегата си е открил проблема и за съжаление е неприятен, но само да спомена от опит още една СМЕШНА причина понякога да прави така централното и да се отключва секунда след като е заключило......
случва се когато "палчето" на вратата (това стърчщо като пръчица нещо до стъклото, което служи за ръчно заключване )... та когато то е Не оригинално и случайно е навито малко повече и някоя удебелена част от него създава леко напрежение към кората и системата "връща"...
при мене преди време от това беше проблема.... с Алекс (ключаря) точно бяхме раздробили вратата и го усетихме....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury, тоз линк е expire-нал, там имат едно дай линк ли беше.... кво беше ... май с него ... за съжаление няма да мога да го видя скоро, надявам се че ако питам там ще ги намеря.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
http://bgmaps.com/map.asp?sid=dd2495...006&city=sofia его бре са се отваряFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
Comment